Alberts Schilder & Totaalonderhoud

Over Alberts

Even voorstellen... Jasper Alberts, sinds 2011 zelfstandig ondernemer. Passie in mijn vakgebied is een ‘must’ wil je het juiste resultaat behalen. Naast traditioneel vakmanschap in schilderwerk is mijn andere kwaliteit specifieke wandafwerkingen. Monumentale panden, woonboerderijen, winkelinterieurs, maar ook particuliere woonhuizen behoren tot mijn doelgroep. Oog voor detail is volgens mij waar het om gaat en dat geldt bij mij ook voor de nazorg.
VCA Alberts Schilder & Totaalonderhoud 400

Alberts Schilder en Totaalonderhoud is VCA VOL-gecertifiteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.