Alberts Schilder & Totaalonderhoud

Referenties

  Tessa Fuchten, Zevenaar

  “Passie voor zijn vak “

  We hadden goede ervaring met www.werkspot.nl toen we onze zolder gingen verbouwen.

  Via www.schilders.nl zijn we bij Alberts Schilders gekomen. Jasper had niet de goedkoopste aanbieding, maar zijn uitstraling en duidelijke uitleg van de werkzaamheden zijn voor ons doorslaggevend geweest om hem de schildersklus te gunnen. Jasper heeft in grote mate passie voor zijn werk en kan er uitgebreid over vertellen.

  Aan alles kun je zien dat hij vakbekwaam is, niet alleen in het schilderen, maar ook de aftersales. Alles klopte: betrouwbaarheid, kwaliteit , afspraak en de prijs !

  Inmiddels Alberts Schilders ook voorgedragen bij mijn werkgever!

  Jan ter Laak, Doetinchem

  “Liefde voor het vak”

  Via een collega van Jasper Alberts ben ik bij Alberts Schilders terecht gekomen.
  De eerste indruk van Jasper was: een stoere jongeman, die met overgave over zijn vak sprak. Aangezien ik me inhoudelijk had voorbereid op de schildersklus was ik onder de indruk van Jasper zijn professionele vakkennis. Tijdens de voortgang van de werkzaamheden kwamen enkele bouwkundige problemen aan het licht. In overleg en oplossingsgericht zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De werkzaamheden zijn onlangs uitgevoerd en het resultaat ziet er uitstekend uit. We krijgen van buren en kennissen complimenten over de nieuwe chique uitstraling van ons huis. Niet alleen het schilderwerk, maar ook de nazorg was uitstekend. Jasper en zijn collega hebben voortreffelijk werk afgeleverd. Prijs en kwaliteit waren in de juiste verhouding. We hebben Alberts Schilders dan ook aangeprezen bij buren, kennissen en familieleden.

  Dhr. en mevr. Vreman, Doetinchem

  “Plezier in zijn werk”

  Een van onze wijkbewoners was architect en raadde ons Alberts Schilders aan. Gezien mijn leeftijd was het niet verstandig om zelf meer op de ladder te klauteren en besloten het advies van onze “buurman” op te volgen. Wat ons direct opviel was de rustige uitleg van de werkzaamheden die volgens Jasper noodzakelijk waren. We werden daarbij goed geïnformeerd over de gang van zaken en de aanbiedingsprijs paste in ons kostenplaatje. Van begin tot het eind is alles goed verlopen en je kon zien dat Jasper plezier in zijn werk heeft. Ons huis is in mei 2015 geschilderd en hopen er nog vele jaren van te kunnen genieten. Als we binnen wat moeten laten schilderden, dan is Jasper van Alberts Schilders onze man!