Alberts Schilder & Totaalonderhoud

Glaszetten

Uiteraard hoort bij onze diensten ook het leveren en plaatsen van allerlei glassoorten. Van glas in lood tot en met isolatieglas.

 

 

Houtrot reparatie

Door tijdige inspectie kan houtrot voorkomen worden. Mocht blijken dat er toch kleinschalig houtrot aanwezig is kunnen wij dit herstellen.
Voor bouwkundig (achterstallig) onderhoud zoals vervangen van onderdorpels, ramen , deuren etc. werken we nauw samen met verschillende bouwbedrijven.

Schilderwerk

Zowel buiten als binnen aan hout of steenachtige ondergronden, waarbij gelet wordt op een fijn resultaat met een systeem dat technisch goed onderbouwd is. Een verantwoord verfsysteem is de basis van goed schilderwerk.

 

Wandafwerking

 

Wandafwerking in de ruimste zin van het woord is ons niet vreemd. Patroonbehang, vliesbehang, maar ook decoratieve technieken zoal tamponeren, wikkelen of sponzen zit in ons pakket. Van tevoren wordt u eerst geadviseerd welke techniek het beste bij de bestaande ondergrond past.

Interieur & kleuradvies

Meestal komt de opdrachtgever en ik wel uit de toepassing van kleuren. In sommige gevallen wilt u veel meer en kan extern advies handig zijn. In samenwerking met Nienke Hansen Vormgeving kunnen we tot fraaie resultaten komen. www.nienkehansen.nl

Vergulden met bladgoud

Mijn paradepaardje is het vergulden van voorwerpen met bladgoud. Deze techniek is zeer bijzonder en wordt veelal gebruikt in monumentale panden.